Unë vij nga një fshat i vogël i Shqipërisë dhe gjithë jetën time kam mësuar që ti bindem burrave. Edhe martesën time e vendosën prindërit e mi me një djalë të fshatit pasi prindërit e mi njihnin babain e tij pasi e kishin mik.Ai gjithnjë më ka pëlqyer mua dhe më flirtonte dhe vet ai këmbënguli shumë që të më kishte nuse tek shtëpia e tij. Çuni i tij ishte pak i shëmtuar por ai ishte mjaft i mbajtshëm dhe kur më fliste piset realisht më lagte totalisht. Prandaj dhe unë nuk rezistova shumë dhe thash po në martesë.Dasma ishte mjaft e mire dhe e bukur. Burri im ama piu shumë atë natë dhe nuk mund të bënte..shtyp mbi Reklamën ku pas 3 sekondave fillon VIDEO.

Facebook Comments
loading...
%d bloggers like this: