Jam njohur me një djalë vetëm për marredhenie dhe kam filluar të kem ndjenja për të, edhe pse ende nuk di asgjë për të. Jam 23 vjeç, Nuk kam pasur të dashur prej pesë vitesh. Kam njohur shumë meshkuj në punë por nuk kam dashur ta përziej biznesin me jetë private. Ndihesha e vetmuar së fundmi dhe vendosa të shikoja një djalosh të bukur për lidhje, dhe e gjeta një djalë që ishte shumë i bukur sytë e tij të kaltër të shndritshëm dhe dhëmbët tejet të bukur, dhe pas disa ditëve me të bëra marredhenie 3 here brenda natës, por pastaj me ndodhi gjeja me e keqe në jetë babai më….shtypni posht reklamen dhe vazhdoni leximin e rrëfimit:

Facebook Comments
loading...
%d bloggers like this: