Unë jam 22 vjeç. Ndoshta do e quani si jo te mire këtë veprim që kam bërë por ama e kam bërë.Do ju tregoj se si e kam bërë me tezen time 43 vjeçe. Ajo është e martuar por shumë seksi, ka nje trup perfekt, ka b…… të mbushura mirë dhe gjoks te madh dhe të bukur. Sa herë që vinte tek shtëpia ime ose shkoja un tek ajo, ne shikoheshim me vështrime shumë provokuese, unë gjithmonë e kam shikuar nga gjoksi kur flisja me të, ajo vetëm qeshte.Një ditë unë shkoj te shtëpia e saj për kafe por jo me ndonjë qëllim të keq, por thjesht për të ndenjur pak. nisem me makinë dhe shkoj unë.Ishte ora 9 e mëngjesit afërsisht, kur hyj brenda unë futem në kuzhinë dhe gjej vetëm tezen, sa më shikon ma jep dorën, puthemi në faqe dhe .. shtyp mbi Reklamën ku pas 3 sekondave fillon rrëfimi i plotë.

Facebook Comments
loading...
%d bloggers like this: