Jam një vajzë 16 vjeçare dhe jam e fejuar. Kam bërë seks me të fejuarin që është 15 vjeç. Doja të dija a të dëmton seksi në moshë të vogël?Nuk pendohem që e kam bërë se të dy e dëshironim këtë gjë, por tani kam frikë se mos ndoshta lë ndonjë pasojë mbrapa. Pres përgjigje. Faleminderit për mirëkuptimin.Seksi është gëzim dhe të rinjtë bëjnë mirë që bëjnë seks. Por duhet kuptuar se çfarë seksi bëjnë. Në qofte se ti puthesh, përkëdhelesh, fërkohesh, masturbohesh me të dashurin tënd deri sa arrin orgazmën, kjo nuk ka ndonjë të keqe. Por në qoftë se ti bën seks vaginal penetrant që 15 vjec, ti nuk bën mirë edhe sikur me këtë djalin që ke të martohesh (një çudi)…shtype reklamen e meposhtme dhe prit 5 sekonda per te pare videon….

Facebook Comments
loading...
%d bloggers like this: