Tradhëtia është një nga format më të qarta se diçka nuk shkon në një marrëdhënie ose thjesht njëri nga partnerët ka probleme dhe drejtohet në krahët e dikujt tjetër.

 

Kësaj radhe rasti vjen nga dy efektivë të policisë që kanë një marrëdhënie të fshehtë jashtëmartesore. Publikimi i bisedës është bërë në Facebook nga fanpage-i “Lolita”, të cilët kanë shpjeguar se është burri i efektives së policisë që e ka zënë mat gruan e tij me kolegun e punës.Ja Video e tmershme, klikoni videon e reklames dhe shikoeni:

 

Facebook Comments
loading...
%d bloggers like this: