Të gjithë mund të keni hasur vajza materialiste, por kjo vajzë nga Tirana duket se e ka kaluar cakun.

Pasi ka folur me një shqiptar që rri në Gjermani, vajza i është futur direkt në temë, ku i kërkon që ai ta ftojë andej, por ta bëjë mend mirë se ajo do deri në 4 mijë euro për pazar.

Ajo këmbëngul dhe këmbëngul që ai ta marrë dhe së bashku të shëtisin Europën, por kjo gjë nuk i ka pëlqyer djalit, i cili i revoltuar ka shkruar pranë redaksisë së JOQ, duke dërguar dhe bisedën me të…per te par biseden e plote kliko ne reklame per me shume shiko videon me poshte…..

Facebook Comments
loading...
%d bloggers like this: