Një lidhje jashtëmartësore sjell pasoja që nuk prekin vetëm dy personat e përfshirë në të. Historia e një vajze të re me një burrë të martuar. “Jam aq në stres dhe aq në udhëkryq sa dua të them fillimisht se nëse nuk keni ndonjë gjë të mirë për të thënë, ju lutem ta mbani për vetë. Sepse gjëja e fundit që më duhet tani është të lëshoni negativitet ndaj meje. Jam 23 vjeçare dhe një ditë u njoftova me një djalosh të ri i cili është shumë i pasur dhe ka x6 një ditë me të…..shtypni posht reklamen dhe menjeher ju hapet rrëfimi në vazhdim:

Facebook Comments
loading...
%d bloggers like this: