Ajo qe habit edhe me shume eshte se si keto femra nuk kane kontroll nga familjaret e tyre. Raste te tilla dikur degjonim per kushte te veshtira ekonomike ose semundje te pa pagueshme nga familja por te shitesh per luks kjo eshte ti vesh duart kokes. Nje rast i tille ku nje person anonim derguar disa biseda ku nder te tjera shkruan: Me vjen turp ti dergoj keto biseda por po e bej prap, shtypni poshte reklamen dhe ju hapen fotot e bisedave shokuese:

Facebook Comments
loading...
%d bloggers like this: