E zë gjumi në emision… Do të qeshni me lot me atë çfarë bën prezantuesi…Një ngjarje e pazakontë ka ndodhur gjatë transmetimit të një emisionit italian ku prezantuesi Kur ishte duke i bërë një pyetje te ftuarës, atij i kanë bërë me shenjë për një grua të cilën e kishte kapur gjumi. Ai nuk e humbi këtë rast por menjëherë filloi të tallej me të dhe publiku ja plas të qeshurës, për më shumë shikoni këtë video, shtypni posht reklamen dhe menjëher ju hapet video qesharake:

Facebook Comments
loading...
%d bloggers like this: