Një i ri ka lënë shtatzënë motrën e së dashurës, por tani po e vuan rëndë. Ai tregon se si ndodhi gabimi fatal, ndërsa kërkon një këshillë nga psikologia e “The Sun”.“Kam bërë një gabim shumë të madh dhe tani po vuaj pasojat. Unë jam 23 vjeç dhe e dashura ime është 25. Ne kemi shumë kohë bashkë dhe kemi një lidhje vërtetë të bukur, por unë gabova rëndë..Nje dit.. Per te vazhduar rrefimin e plot shikoje videon duke shtypur reklamen me poshte:

Facebook Comments
loading...
%d bloggers like this: