Si do reagonit nëse do të ktheheshit në shtëpi dhe në vend që ta gjeni dadon duke u kujdesur për fëmijët tuaj do e gjenit duke kryer marrëdhënie me të dashurin e saj në divan?..Është një situatë e pakëndëshme, me të cilën është përballur një baba me emrin Christopher nga Britania e Madhe.:Shiko videon e plote duke klikuar me poshte ne reklam:

Facebook Comments
loading...
%d bloggers like this: