Mjeket e femrave (gjinekologet):jane mjeke te specializuar te cilet kujdesen per problemet gjinekologjike te femrave, per ecurine e shtatzenise dhe shendetin e femijes ende pa lindur ( ne mitren e nenes). Meqenese gjinekologu eshte nje person me rendesi ate e zgjedhin femrat me kujdes. Se i ciles gjini do te jete ai varet nga vendimi personal i pacientes. Me rendesi eshte te shiqohet qe ai ose ajo te jene kompetente, te kene pervoje ne profesio..,ja cfar i ndodhi nje vajze ne lindje nga gjinekologu Shtype reklamen dhe do ju hapen pamjet e tmerrshme

Facebook Comments
loading...
%d bloggers like this: