Orgazmat e rregullta mund të bëjnë shumë më tepër për mirëqenien tuaj se sa vetëm përfitimi i një kënaqësie të përkohshme.Shkencëtarët besojnë se ata kanë fuqinë e rritjes së trurit dhe mund edhe të ndihmojnë për të luftuar depresionin.Dr.Nicole Prause në SHBA ka qenë duke eksploruar shkencën pas kulmimit të kënaqësisë për pothuajse një dekadë.Në një intervistë ekskluzive me Daily Star Online, ajo zbuloi më shumë .. shtyp mbi Reklamën ku pas 3 sekondave fillon rrëfimi i plotë.

Facebook Comments
loading...
%d bloggers like this: