Ditën është djalë, ndërsa në mbrëmje kalon ylberin dhe shndërrohet në femrën sharmante me emrin Kloe. Kur flet për veten prezantohet në gjininë femërore, dhe me delikatesën e seksit të brishtë.

Po ashtu dhe kur të tjerët flasin për të, ka dëshirë ta quajnë “ajo” dhe jo “ai”, edhe pse është kundër ndërhyrjeve kirurgjikale për të ndërruar seksin. Është 20 vjeçe, studion në degën e Kantos pranë Universitetit të Arteve në Tiranë..Ja dhe video kliko ne reklamen me poshte:

Facebook Comments
loading...
%d bloggers like this: