Shumica e njerëzve sot e përziejnë alkoolin me pije energjike, dhe kjo po i nxitë studentët të bëjnë seks të rrezikshëm.Studentët të cilët janë në universitet dhe e përziejnë alkoolin me pije energjike janë më të prirë të bëjnë seks të rastësishëm, sipas një hulumtimi nga Universiteti i Buffalos.Përzierja e pijeve energjike me alkool mund të shpijë në konsumim të tepërt të alkoolit, pasi që kafeina e bën më të vështirë ta kuptoni se sa të dehur jeni”, thotë autorja e këtij studimi, Kathleen e. Miller.Hulumtimet e mëhershme kanë treguar se rreziqet..shtyp mbi Reklamën ku pas 3 sekondave fillon rrëfimi i plotë.

Facebook Comments
loading...
%d bloggers like this: