Kur Lauren, një inxhiniere mekanike 27 vjeçe, e takoi tanimë ish të dashurin e saj në festival, u dashurua. Ai e bënte të qeshte, seksi ishte i mrekullueshëm dhe ishte intelektualisht stimulues. Mirëpo kur përzgjedhjet e lokaleve u cilësuan si tepër luksoze nga ai, u pyet se sa e kishte rrogën dhe nga momenti që e kuptoi se ajo kishte rrogë shumë më të madhe se ai, filluan problemet. Ai nuk mund të përballonte faktin se e dashura e tij ishte më produktive dhe më e suksesshme se ai.Ky fenomen është i njohur nga femrat e suksesshme dhe ambicioze që nuk varen nga askush. Shumë studime.. shtyp mbi Reklamën ku pas 3 sekondave fillon rrëfimi i plotë.

Facebook Comments
loading...
%d bloggers like this: