Një vajzë, e cila është fejuar në moshë fare të re, jeton me frikën se personi që ka në krah e tradhton…“Edhe pse jam fejuar në moshë të re, e di se çfarë është dashuria edhe familja.Jam 16 vjeçe dhe kam 1 vit që jam fejuar. Kam lindur në Shëngjin, por jetoj bashkë me familjen në një vend të emancipuar…Per te vazhduar me tej kliko ne reklamen me poshte:

Facebook Comments
loading...
%d bloggers like this: