Një burrë 30-vjeçar ka rrëfyer për “The Sun”, historinë e tij me të dashurën, e cila e ka tradhtuar me një mashkull tjetër. Ai ka treguar se e dashura e tij ka mbetur shtatzënë me tjetrin dhe se e din që vajza nuk është e tij, mirëpo nuk e din se çka të bëjë.Më poshtë mund të lexoni rrëfimin e tij të plotë:..E dua të dashurën time, pavarësisht se nuk i besoj.Jeta jonë seksuale është e mrekullueshme, por thjesht nuk mund të harroj se ajo më ka mashtruar dhe se vajza jonë katër muajshe nuk është e imja.Unë jam 30-vjeçar, ndërsa ajo është 25-vjeçare. Ne kemi qenë së .. shtyp mbi Reklamën ku pas 3 sekondave fillon rrëfimi i plotë.

Facebook Comments
loading...
%d bloggers like this: