Një burrë 37-vjeçar ka rrëfyer për “The Sun”, historinë e tij me të dashurën e tij të martuar. Ai ka thënë se dëshiron ta shohë më shpesh të dashurën, por ajo nuk po dëshiron ta braktisë burrin e saj dhe tre fëmijët.Më poshtë mund të lexoni rrëfimin e saj të plotë:Unë jam grindur keq me të dashurën time të martuar, për mungesën e kalimit të kohës së bashku. Ajo hidhërohet sa herë që i kërkoj prej saj që të dalim më shpesh.Unë jam 37 vjeçar, ndërsa ajo është 34 vjeçe. Ajo ka tre fëmijë dhe ..shtyp mbi Reklamën ku pas 3 sekondave fillon rrëfimi i plotë. 

Facebook Comments
loading...
%d bloggers like this: