Një burrë 23-vjeçar ka rrëfyer për “The Sun”, tradhtinë që ia ka bërë e dashura e tij. Ai ka treguar se e ka zënë të dashurën duke bërë seks në një klub, por tani është në dilemë çfarë të bëjë, përcjell Bota sot.Më poshtë mund të lexoni rrëfimin e tij të plotë:..Kam zbuluar se e dashura ime kishte marrëdhënie seksuale me një djalë tjetër derisa ishte jashtë në një klub një natë.A duhet të këmbëngul që ajo të mos dalë pa mua?E dashura ime është 24 vjeçare, unë jam 23 vjeçar dhe ne jetojmë .. shtyp mbi Reklamën ku pas 3 sekondave fillon rrëfimi i plotë.

Facebook Comments
loading...
%d bloggers like this: