Bëra seks me një shokun tim me të cilin shkuam për një vikend bashkë me shoqërinë e punës. Por, ai nuk më ka folur më që atëherë.Ishte një aventurë e shkëlqyer.Njëri nga shokët do e ndërronte punën dhe vendosëm që bashkë të kalonim një vikend bashkë. Prenotuam hotel në Barcelonë, por kur shkuam atje kuptuam që kishim shtretër dyshe. Në ishim 3 vajza e 3 djem, transmeton Indeksonline. Por, e dinim se do e respektonim njëri-tjetrin.Natën e parë kemi pirë e kemi kaluar shumë mirë. Natën e dytë dolëm .. shtyp mbi Reklamën ku pas 3 sekondave fillon rrëfimi i plotë.

Facebook Comments
loading...
%d bloggers like this: