Rrëfimi i prekshëm, i dy fëmijëve të cilët çdo ditë rrinë me orë të tëra tek varri i babait të tyre (Video)…Mason dhe Mylan Brazel, janë dy vëllezër të moshës fëmijërore. Ata vizitojnë pothuajse çdo dite varrin e babait të në varrezat e dëshmorëve në Arlington në Teksas, sepse babi i tyre shërbente në ushtrinë amerikane.Mylan fëmija më i madh thotë se me këtë vizitë i duket sikur e ndjen praninë dhe ngrohtësinë e babait të tyre, ka thënë nëna e tyre Kait Brazel për ABC News.Rreshter Fred Brazel, 37 vjeçar fillimisht u diagnostifikua me kancer ku më pas humbi përfundimisht luftën .Ate cfar thane femijet perloten te gjithe..”Un kur shkoj afer varrit te babait tim… Shtype reklamen dhe lexo cfar thane femijet..Prekese

Facebook Comments
loading...
%d bloggers like this: