Me këto fshehtësi, nuk ka gjasa që një mashkull, të cilit ia keni hedhur syrin, të mos ju kushtojë vëmendje • Lejoni t’ju “kapë” derisa e shikoni. • Njëherë kur të mblidhni guximin t’i afroheni, mos harroni që të zbaviteni. • Detyrimisht t’ia jepni një kompliment. • Në komunikim t’ia ofroni një prekje diskrete. • Pos fjalëve, komunikoni me shikime. • Detyrimisht bëni disa pyetje rreth tij për t’ia bërë me dije se i interesoni. • Luani me fillesat e flokut. • Kur atmosfera dhe biseda mjaftueshëm të nxehet, përshëndetuni, shkoni dhe e lini në padurim për takimin tjetër të radhës. • Mos bini shumë në sy, por kini .. shtyp mbi Reklamën ku pas 3 sekondave fillon rrëfimi i plotë.

Facebook Comments
loading...
%d bloggers like this: