Një vajzë thotë se pas ndarjes nga i dashuri, nuk dëshiron më të krijojë asnjë lidhje tjetër. Ajo e ka përjetuar shumë keq tradhëtinë dhe ka marrë vendimin drastik. Kjo është historia e trishtë e rrëfyer.”Jam nje vajze qe ju ndjek vazhdimisht, nga Shkodra. Kam qene e lidhur me nje djale 1 vit. E kam dashur shume, por me tradhtoi e tani eshte fejuar e se shpejti martohet. Tani qe me la nuk dua t’ja di per tjeter njeri, por nje dite isha misafire tek daja im dhe shkuam sepse kishte nje aheng familjar dhe daja im….shtypni posht reklamen dhe ju hapet rrëfimi në vazhdim:

Facebook Comments
loading...
%d bloggers like this: