Një grua ka ankesa për marrëdhënien nën çarçafë që ka me të shoqin. Ajo kërkon seks pa tabu, por i shoqi ka turp. Kjo është historia e rrëfyer për “ShkodraNews” e që po thyen rrjetin…“Burri im është fanatik e nuk lejon që unë dhe ai të kemi jetë të shëndetshme seksuale.Ne të dy jemi kuksianë, e traditat i respektojmë, por kjo nuk do të thotë që ne duhet ta privojmë veten nga kënaqësitë e dhomës së gjumit.Kemi 10 vite bashkë edhe po të njëjtën rutinë bëjmë çdo nate.Kam studiuar psikologji dhe kuptoj që sa rëndësi ka të kënaqesh në shtrat. Me pak fjalë ja shpjegoj burrit që dhe seksi i egër duhet bërë, por ai .. shtyp mbi Reklamën ku pas 3 sekondave fillon rrëfimi i plotë.

Facebook Comments
loading...
%d bloggers like this: