Zgjuarsia është gjë e mirë, por shpesh zgjuarsia e tepër vret. Kjo fjalë është e vërtetë nëse e keni përjetuar, por nëse jo… ky është rasti!…Djemtë ndonjëherë i kalojnë kufijtë e zgjuarsisë, duke u përpjekur t’u bëjnë përshtypje vajzave, por nuk arrijnë të kuptojnë se veprimet e tyre mund të shkojnë tmerrësisht gabim.Djali mburret me shokët se do të “kapë” vajzën dhe merr mesazhin “Zemër sonte në dhomën 69”…Çfarë ndodh në fund është krejtësisht e papritur.Për më shumë kliko reklamen dhe ju sjellim më poshtë edhe videon:

Facebook Comments
loading...
%d bloggers like this: