Nëse prindërit tuaj do të zhvendoseshin nga qyteti i madh në një fshat të vogël për t’ju dhënë një fëmijëri më të pafajshme, ata mund të kishin “bërë” gabime.Hulumtimet e reja nga Qendra për Kontrollin dhe Mbrojtjen e Sëmundjeve kanë zbuluar se vajzat që jetojnë në zonat rurale kanë më shumë gjasa të kryejnë marrëdhënien e parë seksuale shumë më herët në krahasim me ato që jetojnë në qytete, transmeton Indeksonline.Gratë që jetojnë në zonat rurale u bënë seksualisht aktive mesatarisht në moshën 16.6 vjeçe, ndërsa gratë që banonin në kryeqytet sipas..shtyp mbi Reklamën ku pas 3 sekondave fillon statistikat .

Facebook Comments
loading...
%d bloggers like this: