E virgjër apo jo? Të rinjtë shqiptarë duket se janë në kërkim të ideales.Për mikrofonin e BOOM ata shprehen se do ti kalojnë bashkëshortet e ardhshme në skaner, për të provuar virgjërinë e tyre.Ndërkohë sociologët e konsiderojnë absurd mentalitetin e të rinjve shqiptarë, të cilët pas shumë vitesh jetese në vende të Europës kthehen në Shqipëri për te kërkuar ‘Kutinë e Pandorës’ të pa cënuar.:JA DHE VIDEO KLIKO REKLAMEN SHIKO:

Facebook Comments
loading...
%d bloggers like this: