Në një dokumentar që e ka realizuar RTV 21 i Maqedonisë te një fshat i Maqedonisë, që ka emrin Kosovë, ka nxjerrë në pah se sa vajza të reja nga Peshkopia dhe Shkodra janë shitur te ky fshat për 500 euro.

Femrat shqiptare që tanimë janë bërë nuse të maqedonasve dhe rrisin fëmijët e tyre, thonë se ata që i kanë shitur në këtë fshat, i kanë gënjyer duke u thënë se do t’i martojnë në shtetin e Kosovës, duke mos ua treguar realitetin se në Maqedoni ekziston një fshat malor me emrin Kosovë, e ku jetesa është shumë e rëndë.:Ja dhe video e plote kliko reklamen shikoje:

Facebook Comments
loading...
%d bloggers like this: