Dhimbja gjatë seksit  do të përjetohet nga shumica e njerëzve seksualisht aktivë.Rreth 30% e grave kanë pasur probleme me seksin e dhimbshëm, dhe ndonëse është shumë më i ulët për meshkujt në 5% , kjo është ende një sasi e madhe, shkruajne mediat e huaja, transmeton Indeksonline.Disa njerëz ende nuk e kuptojnë se  seksi IRL nuk është i njëjtë si në pornografi.Lëkura rreth vaginës ose anusit është e ndjeshme, prandaj .. shtyp mbi Reklamën ku pas 3 sekondave fillon VIDEO.

Facebook Comments
loading...
%d bloggers like this: