Historia e cuditshme e nje kuksiani eshte treguar sot. Ai ka kerkuar nje grua pasi ishte ndare pas 20 vitesh martese nga gruaja.Ai eshte 56-vjeçar nga Kukësi dhe ka telefonuar në emisionin “Aldo Morning Show”, ku ka kërkuar një njohje dhe ka treguar edhe historinë e tij.Beni tha se ka qenë i martuar prej 20 vitesh dhe ..Per te vazhduar me tej shtype poshte dhe lexo tekstin e plote.

Facebook Comments
loading...
%d bloggers like this: