Një grua 37 vjeçare ka treguar për The Sun se është e martuar me një 51 vjeçar me të cilin ka 2 fëmijë, por vajza e vogël që ai mendon se është e tij, është e të dashurit të gruas.Ajo thotë se i dashuri do që të jetë me të dhe fëmijët e saj, por ajo ka frikë që të ndahet nga burri.Ja çfarë tregon ajo:..Burri im nuk ka ide se vajza ‘jonë’ katërvjeçare është vajza e…Shiko videon e plote duke klikuar me poshte ne reklam:

Facebook Comments
loading...
%d bloggers like this: