Një histori e pazakontë vjen sot në emisionin “Me zemër të hapur”. Një baba i ri në moshë dhe vajza e tij adoleshente ndodhen në studio për të rrëfyer një histori skandaloze që ka ndodhur në familjen e tyre. Alfred Karaj, 34 vjeç nuk e ka të lehtë të tregojë tradhtinë bashkëshortore, por në kushtet që ndodhet ka zgjedhur këtë rrugë.Konfliktet kanë nisur para 7 vitesh në familjen Karaj, kur burri ka gjetur disa letra dashurie që gruaja e tij i shkëmbente me komshiun, por edhe më shokuese ajo…klikoni poshte reklamen dhe ju hapet video e deklaratës shokuese:

Facebook Comments
loading...
%d bloggers like this: