Një dokumentar nga CNN ka paraqitur jetën e vështirë të vajzave në Kamboxhia, të cilat detyrohen të shesin virgjërinë e tyre për të mbajtur familjen me bukë. E reja ka rrëfyer se e ëma e kishte bindur se duhet të shiste virgjërinë e saj për të siguruar bukën e përditshme dhe kështu ajo kishte shkuar tek mjeku dhe i kishte kërkuar një vërtetim virgjërie. 14-vjeçaren e kishin dërguar më pas në një hotel dhe e kishin mbyllur në dhomë me një të panjohur i cili e kishte përdhunuar për 2 ditë. Ajo kishte fituar 1500 euro nga shitja e virgjërisë së saj dhe ishte shprehur se mbijetesa është e vështirë atje dhe prandaj detyrohen që të marrin të tilla vendime…Ja Video e tmershme, klikoni videon e reklames dhe shikoeni:

Facebook Comments
loading...
%d bloggers like this: