Sadete Gojani është një tjetër viktimë e dhunës në familje. Këtë herë bëhet fjalë për dhunën e ushtruar mbi të nga nusja e djalit, pasi i biri i Sadetes ka përfunduar në burg.Në një intervistë për TCH ajo rrëfen se nusja e ka rrahur mbi 4 herë dhe nuk ka duruar dot më, e është detyruar të bëjë kallëzim në polici. Ajo shprehet e frikësuar për jetën e saj…“Më rrahu me atë shkopin e pites se ia morën burrin brenda. Kam frikë mos me vret a më mbyt. Më ka rrahur 4 herë dhe nuk mbajta dot më”, – tregon ajo…Shiko videon e plote duke klikuar mbireklamen me poshte:

Facebook Comments
loading...
%d bloggers like this: