Bukuria është dhuratë që duhet të na sjellë të mira dhe thuhet se vajzat e bukura kënaqen me atë që u ka dhuruar natyra.

Por shumë shpesh kemi parë çifte që të vetmin problem e kanë bukurinë, transmeton arbresh.info.I tillë është edhe çifti në vijim. Edhe pse femra e këtij çifti dëshiron të tingëllojë modeste ajo e pranon se bukuria e saj i ka sjellë më shumë probleme se sa të mira.Kur ata në fillim u lidhën, Julia Stephenson dhe bashkëshorti i saj i parë, në vitin 1989, gjithçka shkoi për mrekulli për 18 muaj të tërë.Kliko mbi reklamen dhe shiko lajmin e plote….

Facebook Comments
loading...
%d bloggers like this: