“Unë duhej të luftoja impulset dërmuese seksuale vetëm për të provuar diçka rreth vetes sime”…

Unë nuk kisha marrëdhënie seksuale në më shumë se një vit, dhe udhëtimi im përmes kësaj shkretëtire ka qenë sa i mirë po aq edhe frustrues (për arsye të dukshme)…per te vazhduar me tej shtype reklamen me poshte..:KLIKO REKLAMEN ME POSHTE QE TE SHFAQET VIDEO E PLOTE:

 

 

Facebook Comments
loading...
%d bloggers like this: