Unë që po u shkruaj jam Meri, kam disa kohë e martuar. Të tregosh histori dashurie është kënaqësi si për atë që e përjeton atë moment, por edhe për atë që i lexon, por historinë që po tregoj unë po e shkruaj me lot e dhimbje për faktin se ajo më tmerron, ma trazon jetën time dhe seriozisht, më mundon tepër..Per te vazhduar me tej shtype reklamen,Ja dhe video e tmerrshme shiko duke klikuar ne reklamen me poshte:

Facebook Comments
loading...
%d bloggers like this: