Një djalë 17 vjeçar ka rrëfyer historinë e tij për ‘The Sun’, ku ka treguar se ka një aferë të fshehtë me mësuesen e matematikës, që është 24 vjeçare.

Kjo është letra e tij:

Jam duke pasur një aferë pasiononte me mësuesen e matematikës dhe seksi me të është i mahnitshëm, por kam filluar të ndjej se është gabim.Jam 17 vjeçar dhe kam filluar vitin e fundit të shkollës së mesme.Ajo është mësuese e mirë dhe person i mrekullueshëm.Ne shkuam mirë që nga fillimi dhe bënim shumë shaka….Shtype reklamen per te shikuar videon dhe pas 5 sekondash hapet video e plote:

Facebook Comments
loading...
%d bloggers like this: