Një vajzë e vogël vetëm 9 vjeçe ka mbetur shtatzënë me njerkun e saj, por nuk mund të abortojë. Skandali ka përfshirë të gjithë vendin, pasi u zbulua se e mitura përdhunohej deri në dhjetë herë në ditë.Nëna e saj vuri re diçka të çuditshme kur pa që barku i vajzës po rritej papritur.Kur u zbulua shtatzënia, vajza ishte pesë muajshe shtatzënë, tepër vonë për të bërë abort…Ja Video e tmershme, klikoni videon e reklames dhe shikoeni:

 

 

Facebook Comments
loading...
%d bloggers like this: