Shqiptarët kudo që jetojnë nuk i harrojnë traditat e tyre. Një video është shpërndarë në rrjetet sociale, gjegjësisht nga faqja “Nuset – Çiftet Shqiptare”, ku në video shihet se si një nuse pritet me defa..Dasmorët e presin duke kënduar kur nusja arrin në aeroportin e Hamburgut në Gjermani.Video e publikuar në “Facebook”, ka marrë shumë komente, duke shkaktuar shumë reagime, derisa gjithashtu është shpërndarë shumë.Dhëndri shihet afër nuses, derisa familjarët e këndojnë, dhe shihen shumë të lumtur për dasmën e tyre.:Ja dhe video kliko reklamen shikoje:

 

 

Facebook Comments
loading...
%d bloggers like this: