Një djalë është tronditur kur ka zbuluar të shkuarën e të fejuarës së tij. Djali thotë se kjo gjë ka ndikuar në marrëdhënien e tyre. Kjo është historia e rrëfyer.“E fejuara ime ka patur të dashur aq sa s’ka pasur një mashkull. E unë këtë gjë e mësova shumë vonë.Jam 32 vjeç nga Puka dhe tërë jetën e kam kaluar në emigrim. E kështu si me njohje më prezantuan me të. Ajo është moshatare me mua.Nuk pretendoja të isha i vetmi, duke ditur edhe moshën tonë, ama jo të kishte patur një ekip futbolli.:Ja dhe video kliko reklamen shiko videon e plote:

Facebook Comments
loading...
%d bloggers like this: