Disa vajza që po udhëtonin me autobusin e Vorës kanë mbetur pa fjalë nga ajo që kanë parë. Në sediljen përballë, një burrë i moshuar ishte duke luajtur me organin e tij gjenital. Vajzat mbetën të habitura se si mund të bëhet një gjest i tillë në mes të aq shumë personave dhe për më tepër kur përballë ke disa vajza të reja.Nuk dihet nëse xhaja u “emocionua” nga prania e vajzave të reja përballë apo nga biseda e disa grave të moshuara pas tij. Sidoqoftë skena të tilla të turpshme janë shtuar shumë nëpër autobusët tanë. Shiko ne Videon me poshte..……Klikoni ne hapësirën me poshtë dhe shikoni videon ne fjalë

Facebook Comments
loading...
%d bloggers like this: