KUJDES IMAZHE TË FORTA EROTIKE! Një çift është kapur duke bërë seks në mes të ditës në një park publik në Tiranê. Ka qenë një grua ajo që e ka postuar videon në Snapchat me mbishkrimin “të kapur në mes të…”…Kalimtaret e rastit kanë filmuar çiftin duke kryer aktin ne mes te parkut…Edhe pse ishin ne moshê të mesme çifti nuk turpoheshin  dhe vazhdonin me aktin për ta parë Videon shtypni në Reklamë ku pas 3 sekondave fillon VIDEO.

Facebook Comments
loading...
%d bloggers like this: