Të gjithë e bëjmë, por askush nuk e di saktë se çfarë ndodh me trupin e njeriut në kohën kur është duke bërë seks. cloud hosting providers Studime të ndryshme janë bërë për këtë fenomen që e kanë shpjeguar në 4 faza.Fillimisht ndodhin ndryshime fizike, për mashkullin penisi dhe ndoshta thimthat fillojnë të erektohen, ndërsa te gruaja, vagjina fillon të zgjatet dhe lubrifikohet.Veç kësaj, për të dy gjinitë ritmi i zemrës, shtypja e gjakut dhe frymëmarrje përshpejtohen.Me posht ju sjellim nje video e cila eshte bere ne nje CT skanim gjat aktit seksual, ku shihet sakt se cfar ndodh, kliko mbi reklam per te pare videon e plote⬇️⬇️⬇️

Facebook Comments
loading...
%d bloggers like this: