Nuse-vjehrrë kanë ikur në Gjermani për azil por për tu pajisur me dokumenta kanë ngelur shtatzënë të dyja. auto insurance quotes online Vjehrra është në një moshë të re rreth 38 vjeç, është martuar shumë herët dhe ka martuar edhe djalin shumë shpejt. auto insurance rate quotes  Nusja ka ngelur shtatzënë me burrin, ndërsa vjehrra me njërin atje”, raportoi gazetarja.Klikoni ne Reklam per me shum: dhe shiko videon

Facebook Comments
loading...
%d bloggers like this: