Këpucët janë mjaft të rëndësishme për tu kombinuar me veshjen e çdo vajze. Përveç se të bukura ato kërkojnë këpucë të rehatshme dhe komode. Të qëndrosh mbi taka nuk është aq e thjeshtë, por në qoftë se gjeni të duhurat është e sigurt që nuk do ta keni probleme.

Shtëpitë e modës kanë prezantuar koleksionet e reja të këpucëve për vitin 2018. Më poshtë do të shihni disa prej modeleve më “in”.

Facebook Comments
loading...
%d bloggers like this: