Balerina e famshme braziliane Tarine Lopes është ylli i shkollës samba ‘X-9 Paulista’. Gjatë Karnavaleve të Rios Tarine përjetoi një moment të pakëndshëm. Valltares i është shqyer kostumi në pjesën intime dhe e ka mbuluar me dorë, por jo për shumë gjatë.“Isha në mes të paraqitjes, nuk mund të ikja. Vazhdova duke u mbuluar, por ishte e pamundur dhe u desh të largohesha”, ka thënë Lopes.Me këtë rast, ajo ka kërkuar që të investohet sa më shumë edhe në veshje, pasi kualiteti i dobët i materialit apo qepjes, ka rezultatet të tilla që janë shumë të turpshme….VIDEO 1 ⬇️

 

 

 

.. VIDEO 2 ..

 

.. VIDEO 3 ..

 

.. Video 4 ..

 

.. VIDEO 5 ..

 

 

Facebook Comments
loading...
%d bloggers like this: