Përfundon Gjithçka: Fundoset Saimir Tahiri, zbulohet biseda e Tahirit me Moisi Habilaj, ku ai i thotë, “A je gati të….Saimir Tahiri është më i lakuari kohët e fundit për shkak të skandalit ku u përfshi, që pasi autoritetet italiane nxorën një dosje me përgjime ambjentale mes dy trafikantëve Moisi Habilaj dhe Sabaudin Çelajt, të cilët përmendën ish-ministrin si personi me të cilin ndanin të ardhurat e fitimit nga trafiku i drogës. Dhe tani erdhi lajmi ku si duket do të fundoset Tahiri, ku është zbuluar biseda e tij me Moisi Habilaj, ja biseda e tyre, shtypni poshte reklamenn dhe pas 2 sekondash ju hapet video, biseda e tyre:

Facebook Comments
loading...
%d bloggers like this: