Dëshirat seksuale të njerëzve ndonjëherë i kalojnë kufijtë e normales. Pikërisht kjo gjë ka ndodhur me 28 vjeçaren nga Napoli.E themi këtë sepse ajo ka kryer marrëdhënie seksuale me qenin e saj 3-vjeçar. Qeni ishte i racës Dalmat.Pasi ka kryer marrëdhënie është detyruar që të kërkojnë ndihmën e shpejtë pasi kishte dhimbje të tmerrshme në mitër.Mjekët kanë parë një çarje të thellë në mitër për shkak të forcës me të cilën kishte penetruar brenda saj penisi i qenit. Shtyp ne hapsiren e meposhtme dhe prit 5 sekonda qe te hapet video e ngjarjes..

Facebook Comments
loading...
%d bloggers like this: